Cikkajánló

Cikkajánló: 5 cikk, amit novemberben olvastam

Cikkajánló: 5 cikk, amit novemberben olvastam

Az elmúlt több mint 10 évben igyekeztem mindent megtanulni az online marketingről, a keresőoptimalizálásról, az e-kereskedelemről és a hozzájuk szorosan kapcsolódó területekről. Mivel az online világ folyamatosan változik és naponta jelenik meg valami újdonság, ezért ez a tanulás soha nem érhet véget.

Épp ezért folyamatosan képzem magam, részt veszek több marketing előadáson, illetve képzésen és szinte mindent elolvasok, ami ezekben a témákban szembe jön velem az interneten.

Naponta találok olyan értékes tartalmakat, amiket érdemes lenne megosztani azokkal, akik szintén szeretnének ezekben a témákban naprakészek lenni, vagy épp az alapokat elsajátítani.

Így született meg az e-commerce, SEO és marketing cikkajánló ötlete.

Mostantól igyekszek rendszeresen megosztani azokat a tartalmakat, amiket hasznosnak találok. Röviden bemutatom, hogy miről szól az adott cikk vagy videó, és igyekszek megjelölni, hogy kinek lehet érdekes.

A teljes koncepció még nem állt össze, de nem szeretném sokáig halogatni az indulást. Így hát kezdésként itt is van az első 5 cikk, amit neked is érdemes elolvasnod. Pontosabban 4 cikk és egy videó, de ez a lényegen nem változtat.

Continue reading…